FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A rendelést kizárólag előre fizetés után tudjuk aktiválni 

A jobb felső sarokban található Kosár ikonra kattintva ellenőrizheti a kosár tartalmát: választott termék képe és neve, egységár, mennyiség, termék ára, megrendelés ára összesen.

A Kifizetés gombra kattintva a Rendelés áttekintése mellett megadhatja a számlázási, illetve szállítási adatokat., valamint céges vásárlás esetén a cég nevét, illetve a legfrissebb jogszabályoknak megfelelően az adószámot is.

Folytatás gombra kattintva a szállítási adatok oldalra érkezik, ahol jelenleg a postai szállítást tudja választani, ennek összege 730,- HUF, postára adás ideje 2-5 munkanap. A kiszállítás a posta aktuális forgalmától függ.
Itt megjelenik már a teljes összeg a szállítási díjjal együtt.

A Folytatásra kattintva az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

A megrendelésről, illetve a banki átutalás részleteiről e-mailban külön értesítést kap a csipkemaszk <no-reply@webnode.com> e-mailcímről.


BANKI ÁTUTALÁS

Bankszámlaszám: 12600016-11665141-97592058
Kedvezményezett: Csomóné Lindmayer Katalin
Számla pénzneme: HUF

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Credit Card - Stripe lehetőséget választva eljut a kezelő oldalára, ahol biztonságos felületen keresztül le tudja bonyolítani a fizetést.
Semmilyen érzékeny adatához nem férünk hozzá.

PAY-PAL

PAY-PAL lehetőséget választva eljut a kezelő oldalára, ahol biztonságos felületen keresztül le tudja bonyolítani a fizetést.
Semmilyen érzékeny adatához nem férünk hozzá.

POSTAI SZÁLLÍTÁS

A szállítást az ország egész területén a Magyar Posta végzi ajánlott küldeményként.
Egységesen 730,- Ft összegért.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Jelenleg nem elérhető.